dag6

Dinsdag 23 januari

Blog van de dag

22.22

Deze avond was het reeds de laatste avond in Zinal. Lekker eten, mooi opgemaakt en vooral een leuke gala-avond met als afsluiter een echte party. Hieronder kan je het optreden van onze school tijdens de gala-avond integraal bekijken... Wat een topmoment!

En tijdens de dansavond was er natuurlijk tijd voor een polonaise... 

In de namiddag gingen we met zijn allen naar het historische dorpje Grimentz. Vele oude houten huisjes en vooral een tof dorpsspel.

Het leukste moment van de skidag van vandaag was toch wel de brevetuitreiking. Morgen is het alweer de laatste dag skiƫn en dan gaan de meeste groepen zich aan een echte piste wagen... We kijken daar natuurlijk geweldig naar uit. Bekijk zeker nogmaals de foto's, omdat er enkele bijkomenden zijn toegevoegd

Gisteren in de vooravond was er een leuke zangstonde... Bekende meezingers en het themalied van de sneeuwklassen passeerden de revue.

14.51

Deze voormiddag was er de 4de skidag voor ozen leerlingen.
Met trots kunnen wij melden dat er de voorbije dagen zeer flink is geskied en dat we echt wel verschoten zijn wat hoe snel sommige het allemaal onder de knie hebben gekregen...

14.45

Na de vermoeiende winterwandeling van gisteren, was het tijd voor een stevige en lekkere maaltijd.
We werden bij deze maaltijd zelfs vergezeld van iemand van een andere school... Rarara, wie kan deze persoon vinden?

Verder blijven onze fotografen oog hebben voor de schoonheid van Zinal. We bieden jullie dan ook weer enkele natuurfoto's aan.
Zelf enkele gemzen en een paraglider blijft niet onopgemerkt.

14.39

Ook gisteren werden er weer 2 kamers beloond voor hun netheid. En ook dit leverde weer een lekker stuk echte Zwitserse chocolade op.

10.08

We willen jullie nog graag de foto's aanbieden van de activiteiten van gisterenavond.

Omwille de zware sneeuwval gisterenavond, werd de lampionnentocht vervangen door een spelletjesavond.
Daarna werd de dag traditioneel afgesloten een rustmoment waarbij de leeringen tesamen met hun leerkracht de dag nog eens overlopen.

8.07

Grandiosos Feestos Mexicanos


Wat was dit allemaal, deze ochtend... Een bende Mexicanen zetten het hotel op stelten, en dit op de tonen van de wereldhit 'Mexico', van de al even wereldberoemde Zangeresos Zonderos Naamos...