dag7

woensdag 24 januari

Blog van de dag

17.27u

Aan iedereen die het wil weten... Het zit er op. De laatst uurtjes op Zwitserse bodem komen er aan.

Ondertussen hebben we ook de foto's van het feestteam ontvangen, die onze sneeuwklassers deze ochtend gewekt hebben. Het was bijna al een even grote party als de avcond voordien.

De voormiddag konden onze sneeuwklassers zich voor de laatste keer tonen op de skipiste. Omdat de meesten effectief de piste opgingen, was het voor onze fotografen niet doenbaar om er beelden van te schieten.

Na het middageten was het tijd om alles op te ruimen en in te pakken. Dit ging bij de ene al wat vlotter dan bij de andere. Echter bij sommigen moest er noeste kracht gebruikt worden om de koffers toe te krijgen.


Daarna in groepjes naar de souvenirswinkel en supermarkt om het zakgeld er door te jagen. Leuk om volgen is het rekenen van onze leerlingen om net genoeg geld te hebben of eigenlijk net genoeg uit te geven.


De laatste foto's die we kunnen aanbieden zijn de foto's van het galadiner van gisterenavond, met aperitief en al, en als afsluiter een reuzetaart,

10.28

We hebben nog een korte boodschap voor alle leerlingen van het 1ste leerjaar, die onze sneeuwklassers allemaal een mooie brief schreven...
Klik even in het menu op 'peters & meters'.

9.47

Gisteren hadden onze skiƫrs weer een topdag. Onze fotografen tonen ook hun filmkunsten en maakten mooie beelden.